Panierka Panko Samlip 200g
Panierka Panko Samlip 200g
Panierka Panko Samlip 200g
Panierka Panko Samlip 200g

Panierka Panko Samlip 200g

SAMLIP
Obecnie brak na stanie
7,50 zł
Brutto

Mąka panierka Panko przeznaczona jest do panierowania krewetek, ryb różnych gatunków, kałamarnic, grzybów, bakłażanów, tak naprawdę zależy to od naszego smaku i wyczucia kulinarnego i gustu. Umyte i obrane składniki gdy potrzeba kroi się w kawałki o wielkości dużych krewetek. Przygotowane składniki obtaczamy w surowym jajku lub oliwie a następnie w panierce i smażymy w rozgrzanym do ok. 180 °C oleju. Gdy smażymy różne składniku musimy zwrócić na kolejność, na początku warzywa, następnie grzyby shitake, na końcu owoce morza i ryby. Taka kolejność zapobiega mieszaniu się smaków.

 

Skład: mąka pszenna, drożdże, sól, olej palmowy cakowicie utwardzony,  glukoza, mąka słodowa, jęczmienna, izolowane białko sojowe, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.

Produkcja: Korea

No reviews

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Product added to wishlist
Product added to compare.

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj: polityka prywatności .