Sos Toban djan Lee Kum Kee 368g

Sos Toban djan Lee Kum Kee 368g

LEE KUM KEE
Obecnie brak na stanie
18,90 zł
Brutto

Sos chilli na bazie fermentowanej pasty z soi i bobu jest jednym z podstawowych produktów w kuchni syczuańskiej.

W Chinach jest odpowiednikiem pasty Miso, pasuje do wielu potraw zarówno jako prosty dodatek do ryżu, jak i 

do dań mięsnych czy z tofu.

Kraj pochodzenia: Hong Kong

 

Składniki: solone chilli 48%, woda, fermentowana pasta sojowa (woda, sól, SOJA, mąka PSZENNA), 

fermentowana pasta z bobu 9% (bób, woda, sól, mąka PSZENNA), cukier, modyfikowana skrobia 

kukurydziana, suszony czosnek 1%, chili w proszku, olej SOJOWY, kwas: E270, wzmacniacze smaku: E631, E627.

No reviews

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Product added to wishlist
Product added to compare.

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj: polityka prywatności .