Sos do hot pota (Baranina) ostry Baiweizhai 200g

Sos do hot pota (Baranina) ostry Baiweizhai 200g

BAIWEIZHAI
Obecnie brak na stanie
14,90 zł
Brutto

Sos bazowy Hot Pot do baraniny to skoncentrowana mieszanka ziołowa na bazie oleju sojowego, wody, papryczki chilli, nasion soi, soli, cukru, imbiru, jujuby, grzybów, przypraw, sezamu, lilii oraz niektórych składników poprawiających smak i konserwowalność. W typowym gorącym garnku w stylu syczuańskim ( chińskie fondue ) używa się jagnięciny. Mocny smak jagnięciny neutralizuje kompozycja tej pikantnej mieszanki przypraw.

 

Sos bazowy Hot Pot służy do aromatyzowania chińskiego bulionu fondue. Jest to baza bulionowa, którą należy wymieszać z wodą. Sos bazowy Hot Pot do baraniny stosowany jest do fondue z tłustych mięs, w tym jagnięciny. Ze względu na swój pikantny charakter baza bulionu bardzo dobrze sprawdza się również w połączeniu z innymi składnikami fondue: kluskami szklanymi, kluskami ziemniaczanymi, warzywami chińskimi, grzybami, krewetkami i/lub smażonym tofu.

No reviews

Zobacz także

Product added to wishlist
Product added to compare.

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj: polityka prywatności .